Mexico | Beeldverhaal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
cenote mexico

Mexico | Beeldverhaal

ReizenReizen

Pareltjes langs de Playa de Maya

Helaas is een groot deel van de kust van Playa de Maya opgeofferd voor het ene naar het andere gigantische resort. Op veel plekken betekent dit dat het strand niet meer openbaar toegankelijk is of dat charme totaal is verdwenen. Gelukkig zijn er nog een paar plekken die nog niet zijn verpest. Waar je over een onverhard pad naar de zee rijdt om daar een verborgen strand te ontdekken met enkel een handvol toeristen in plaats van een hele horde.

Wat je nodig hebt is een eigen (huur)auto en wat navigatieskills. Rij dat pad in dat nergens naar toe lijkt te je staat versteld van hoe makkelijk het nog steeds is om je een ontdekkingsreiziger te voelen.

fishing mexico
Puerto Aventuras, Mexico – december 2017 | Sony A6500

Snorkelen in een cenote

Yucatan en dan met name de regio Playa de Carmen is ongelooflijk druk en vol. Op sommige plekken is de kust voor kilometers volgebouwd met het ene gigantische resort naar het anderen. Maar gelukkig valt er met een beetje creativiteit en een eigen huurauto nog best wat te ontdekken.

Een cenote is een met water gevulde grot en in Yucatan en je moet een keer ervaren hoe het is om in het kristalheldere water te zwemmen. Gelukkig zijn er ruim 3.000 van, waardoor het niet moeilijk is er een te vinden die rustig genoeg is om je in een sprookje te ervaren.

Puerto Aventuras, Mexico – december 2017 | GoPro HERO5

Geef een reactie

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
ReizenReizen

Nieuwste verhalen

rennsteig fietsen
Duitsland

Duitsland | Bergen, bomen en buien

Tevreden zitten Bas en ik in het zonnetje op het terras van een gasthof te genieten van onze tweede weißen. Nu de zon schijnt piekeren we er niet

Lees verder »
VeloRoute SaarLorLux
Duitsland

Luxemburg | Veloroute SaarLorLux

We hebben onze tent opgezet in het hoge gras langs de Saar. De bodem is zacht en buiten is het stil. Na een lange dag fietsen vallen we

Lees verder »
fietsen mullerthal
Luxemburg

Luxemburg | Mullerthal trail

Ik heb altijd gedacht dat Luxemburg het meest saaie land ter wereld was. Een land vol bankiers, juristen en Europese ambtenaren die hun dagen vullen met saaie dingen.

Lees verder »

Geef een reactie

Dit vind je misschien ook leuk

error: Inhoud is beschermd